ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΕΛΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
Κωνσταντίνος ΙΑ’ ο Παλαιολόγος ή  Δραγάσης
Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ
Η ιερή Πλάκα στον Μυστρά όπου ορκίστηκε ο τελευταίος Αυτοκτράτωρ , Κων. Παλαιολόγος
ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ. ΤΟΥ ΤΑΧΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ  ΕΛΑΧΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙ  ΤΟΝ ΑΜΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Α Γ Ρ Α Φ Ο Ν


Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΒΟΑ ΕΝ ΘΕΡΜΗ 1464 μ.Χ.


.....Ο ταξιάρχης Αγγελος με τις Χρυσογάλαζες φτερούγες πετώντας μέσα στα σύννεφα σταμάτησε στον ανθισμένο ελαιώνα της Θερμής.

Στάθηκε στις Καρυές πάνω στο ταπεινό Τάφο με το πατηκωμένο χώμα και έγειρε ν' ακουμπήσει στόν μισοκαμένο κορμό της διπλανής καρυδιάς.

Καθώς γύρισε να δει το πρόσωπό Του φωτίστηκε με το Ακτιστο Φως του Δημιουργού κι ένα δυνατό ρεύμα ενέργειας ξέφυγεν από τα μάτια του για να ζεστάνει την άψυχην ύλη.

Πολλές Ψυχές ορατές κι αόρατες Ψυχές, θα έρχονταν και πάλι την ημέρα τούτη στον Τάφο να κλάψουν και να λυτρωθούν.

Να ζητήσουν Θεραπεία και να βρουν την γιατρειά. Έπρεπε να ξαναδυναμωθούν οι Αγιοι με το Ακτιστο Φως του Δημιουργου....

Ξαναφτερούγισεν ο Αγγελος για να φτάσει και στην κορυφή του διπλανού βουνού μέσα σε μια νοτισμένη σπηλιά.

Και να δυναμώσει με το Αχτιστο Φως του Αντάρτη του Θεού, τον ευσεβή Ακίνδυνο, που χρόνο με το χρόνο τώρα πολεμάει με το φόβο, την μοναξιά και το πένθος.

Εφτασε ο καιρός να παραδοθεί κι αυτός στο στόμα του Θηρίου....

.....Το Θηρίο, βλέπεις μαίνεται. Και τα Θύματα για την Αγάπη του Εσταυρωμένου Αρνίου πολλαπλασιάζονται οσημέραι. Θα σφαχτούν και σήμερα πολλές Ψυχές.

Κι ο Αγγελος με τις χρυσογάλανες φτερούγες πετά να σφραγίσει με το Αχτιστο Φως τις Ψυχές- Θύματα τους Εκλεκτούς που θα μαρτυρήσουν σήμερα για Αγάπη του Αρνίου...ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗA work for the Grace of God
Homepage
Αρχων  Μιχαήλ  Μανταμάδου Λέσβου